LUKUJÄRJESTYS lv. 2018-2019

Viikolla (viikko 21) lähetetään oppilaskirje ja varausmaksu.

Tiedote, lukujärjestys ja laskut
Mukavaa kesälomaa kaikille kuvataidekoululaisille ja perheille.
Kuvataidekoululla on alkanut kesäloma, vanhat oppilaat on nyt siirretty uusiin ryhmiinsä ja muutama uusikin ryhmä on perustettu.

Mikäli ryhmä, johon lapsi siirrettiin on väärä, ei sovi perheen aikatauluihin, mahdollista kaveria ei ole huomioitu tai on kysymyksiä laskuista –>
Soita kuviskoululle, niin voidaan etsiä vaihtoehtoinen ryhmä
p. 0409361994 ja laskuasiat p. 0409360080

• Syyslukukausi alkaa 20.8.2018 lukujärjestyksen mukaan. Kuvataidekoululla aletaan taas ihmettelemään elämää ja sen ilmiöitä taiteen keinoin.
  • Kuvataidekoulujen loma-ajat ovat samaan aikaan peruskoulujen lomien kanssa.
  • Kuvataidekoulu täyttää 20v. lukuvuonna 2018-2019 ja juhlavuoden ohjelmaa laaditaan. Tulevan lukukauden teema on AIKA.

Opetusryhmät ikäkausittain:
Varhaisikä: Nuppu: 5-6v. (7v) kuvataidetta leikin ja taiteenvälisyyden kautta 60 min/viikko. Nupuissa opitaan taiteen perusopetuksen valmentavaa opetusta.
P1 ja P2:      7-9v.  ja 9-11v. taiteen yleisiä opintoja 90 min/viikko.
Periodi:    12v. taiteen syventävää opetusta 135 min/viikko.
Työpajat:      13-18v. taiteen teemaopintoja 135 min/viikko

Opetustilat:
Klaukkalan Aitohelmessä on kesän aikana remontti ja kuvataideluokkia tulee kaksi vierekkäin, joten isoja kahden opettajan ryhmiä ei ole.
Klaukkalantie 72 2.krs

Kirkonkylällä Yhteiskoulun opetus siirtyy Lukkarin koululle.
Oppilaat saavat paremmat tilat työskentelyyn ja toimivat varastot sekä
materiaaleille että teoksille. Punamullantie 18, 01900 Nurmijärvi

Rajamäellä Noppia maalataan kesän aikana, uudet pöydät saadaan jo toukokuussa ja hyllytilaa lisätään. Kiljavantie 3. Rajamäki