OPPILASTÖIDEN KEVÄTNÄYTTELY

Kuvataidekoulun kevätnäyttely ”Ihmisen polulla”
avajaiset ti 20.3. 18.00
näyttelyaika 21.3.-31.3.

Ma-to 10-20, pe 10-18,
la ja aattoina 10-16
Vapaa pääsy.

Galleria Ville
Punamullantie 1
01900 Nurmijärvi

Nurmijärven kuvataidekoulun 5–18-vuotiaiden opetusryhmien kevätnäyttely avaa ovensa katsojille tiistaina 20.3.2018 kello 18 alkaen. Näyttely on avoinna 20.3.–31.3.2018.

Parhaillaan käynnissä olevan lukuvuoden teemana  kuvataidekoulussa on ollut ”ihminen”. Oppilaat ovat kulkeneet ihmisen polulla tutkien ja pohtien ihmistä, ihmisyyttä ja on luotu katse  taidehistoriaan, väriin, luontoon ja jopa ihmisen anatomian maailmaan.

Lapset ovat lukuvuoden aikana tutustuneet erilaisiin uusiin medioihin, vanhojen mestarien tekniikoihin, rakennelleen ihmisasumuksia, muotoilleet ihmisiä savesta ja paljon muuta.

Näyttelyn teoksissa on käytetty monenlaisia materiaaleja ja tekniikoita. Esimerkkinä on yhteisteos, joka koostuu useista ihmishahmoista. Lisäksi näyttely on laaja sillä koulullamme opiskelee lähes kaksisataa lasta ja nuorta. Näyttelyssä on esillä kaikkien oppilaiden teoksia. Kuvataidekoulu antaa opetusta Rajamäellä, Kirkonkylällä ja Klaukkalassa. Ilmoittautuminen tulevaan lukuvuoteen alkaa huhtikuussa.

Kevätnäyttelyyn ja koulun muuhun toimintaan voi tutustua sosiaalisen median kautta eli    Facebookista ja Instagramista sekä kotisivuiltamme. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!