Kuviskoulu on palannut kesälomalta!
Lukuvuoden 2018-2019 opetus alkaa viikolla 34 lukujärjestyksen mukaan. Lopullinen lukujärjestys vahvistuu viikolla 33.

Opetusta on Klaukkalassa uusituissa tiloissa Aitohelmessä, Kirkonkylällä Lukkarin koululla ja Rajamäellä Nopissa. Uusiakin oppilaita mahtuu mukaan, sillä olemme lisänneet ryhmätarjontaamme. Pikkuisille 5-6 vuotiaille Nupuille löytyy oma ryhmä kaikista taajamista ja Nuppujen ryhmässä on vielä runsaasti tilaa.

Kuvataidekoulu täyttää 20 vuotta ja juhlavuoden ensimmäinen tapahtuma on kuvataidekoulun osallistuminen Taidekieppiin 1.-2.9. Klaukkalan Aitohelmessä on avoimet ovet 1.9.2018 klo 10-16, koululle voi tulla tutustumaan toimintaamme ja tiloissa on taidenäyttely. Taidettaan esittelevät sekä kuviskoulun oppilaat että taiteilijaopettajat ja Aitohelmen isossa salissa on alueen taiteilijoiden yhteisnäyttely. Tervetuloa Aitohelmeen Klaukkalantie 72.

Kuvataidekoulun käytäntöjen opas oppilaille ja vanhemmille

p. 0409361994